„Investiția în călătorii este o investiție în tine”
Matthew Karsten

„Un bun călător nu are planuri fixe și nu este interesat să ajungă undeva”
Lao Tzu

Pentru perioade de minimum 7 zile, contactați-ne pentru a primi o ofertă personalizată

Autorulote pe stilul fiecăruia Confortul VACANțEI Tale

Capacitate
Maximă
6
Mai multe informații

Interior de înaltă calitate, detalii inteligente și o zonă de relaxare confortabilă. Sunt doar câteva din calitățile acestei rulote de lux. Este un partener de călătorie foarte practic, comod și de încredere.

Echipare:
Aer Conditionaț
Toaletă
Aragaz 3 ochiuri
Frigider
Duș
Capacitate
Maximă
6
Mai multe informații

Un vehicul fiabil, transformat într-o casă comodă, primitoare, cu soluții de management al spațiului inteligente, astfel încât toată lumea șă își găsească locul.

Echipare:
Frigider
Toaletă
Duș
Aer Condiționat
Aragaz 3 ochiuri

De ce să alegi o vacanță cu autorulotele Top Camper?

         


         Libertate de miscare

Nu ai limită de kilometri și poți să îți alegi singur priveliștea cu care te vei trezi dimineața.

Flexibilitate deplină

Nu depinzi de un program strict de check-in/check-out. Te poți „caza” când și unde vrei. Te poți trezi la ce oră dorești și poți pleca în orice moment al zilei.

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la „cât?” și „ce?” ai voie să iei cu tine. Autorulotele Top Camper beneficiază de numeroase spații de depozitare, inclusiv pentru biciclete. Poți lua cu tine tot comfortul casei tale oriunde vrei tu.

Petrecerea timpului în natură este benefic pentru oricine

Pentru copii este foarte important să petreacă timp în natură unde arerul curat și oxigenat îi ajută să se dezvolte armonios. De asemenea interacțiunea cu mediul natural înconjurător dezvoltă capacitățile cognitive și îmbogățește cunoștințele acestora cu privire la fauna, flora și fenomenele naturale.

Pentru adulți sau seniori, deconectarea de la mediul cotidian, tot mai agitat sau stresant, și conectarea cu mediul natural, oferă o liniște și o bucurie naturală, ce nu poate fi comparată cu nimic. Odihna în acest mediu este foarte eficientă și vă veți simți mai energici și plini de viață.


Călătorește

cu încredere

Oferim VACANțE DE VIS

Fascinația călătoriei transcende timpul. Escapade în loc, dar și în timp, călătoriile ne schimbă, ne șlefuiesc în variante mai bune ale noastre, ne adaugă bagaj emoțional și cultural.

Libertatea călătoriei cu o autorulotă combină fascinația studierii hărților cu puterea de a decide singur care îți este punctul terminus al zilei de călătorie. Să poți campa acolo unde îți place cel mai mult priveliștea, sau să iți poti alege locul de unde se vede cel mai bine cerul nopții, acestea sunt libertățile oferite de o astfel de călătorie flexibilă.  Atunci când ești la volanul unei autorulote nu ai nevoie de magie ca să dispari, ai nevoie doar de o destinație!

Călătoria este singurul lucru care se poate cumpăra și care te face mai bogat.

(Oscar Wilde)

Ne găsiți in Iași
Mașini Fiabile
Echipate Corespunzător
Asistență Telefonică